Подія, на яку чекали професіонали харчової галузі та споживачі - PostEat

пошук

Подія, на яку чекали професіонали харчової галузі та споживачі
22-01-2021 0 785

Партнери

Автор


26 січня 2021 у Києві відбудеться грандіозна подія для професіоналів у галузі виробництва продуктів харчування та напоїв — Favorite Food&Drinks.

Favorite Food&Drinks – єдиний в Україні незалежний міжнародний дегустаційний конкурс.

 

Мета Favorite Food&Drinks – виявлення професіоналами високоякісних продуктів харчування та безалкогольних напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом.

«Асортимент сучасних продуктів харчування на напоїв часто вражає та збентежує своїм різноманіттям не лише кінцевих споживачі, а подекуди й професіоналів. З’являються нові технології, інгредієнти, і як наслідок нові категорії продуктів та їх номенклатура.

Щоб полегшити ритейлерам вибір, кому з виробників надати перевагу та який з продуктів поставити на полицю в магазині, або покупцям  – що покласти до споживацького кошика, варто звернути увагу на додаткові маркери – відзнаки дегустаційних конкурсів», – коментують організатори Favorite Food&Drinks.

 

Цінності дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks для виробників та споживачів:

 — технологам – фахова оцінка органолептичних показників незалежними членами дегустаційної комісії та визнання професійної спільноти;

— маркетологам – інфо-приводи для комунікацій з цільовою аудиторією, демонстрація покупцям, партнерам переваг продукції та реклама серед ритейлерів, рестораторів, ЗМІ;

— комерсантам – підвищення цінності, збільшення додаткової вартість продуктів та привертання уваги покупців до продуктів на полицях роздрібних мереж;

— власникам та керівникам – визнання роботи команди фахівців вашого підприємства та зміцнення конкурентних позицій компанії на ринку

— споживачам – полегшення вибору продуктів та напоїв.

 

Незалежні експерти дегустаційної комісії проведуть оцінку органолептичних показників продуктів, напоїв. Об’єктивність та неупередженість членів професійної дегустаційної комісії підтверджується її складом, який сформовано з фахівців харчових і переробних підприємств, ритейлерів, галузевих інститутів і спілок, органів управління.

 

Членами дегустаційної комісії цього року стали фахівці Укрметртестстандарту, торговельних мереж NOVUS, Fozzy Group, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, ресторану «АВАЛОН», Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП), Української асоціації функціонального харчування, Центру профілактичної та клінічної токсикології, Одеської академії харчових технологій та інші.

Favorite Food & Drinks проводиться за підтримки Консорціуму якості торговельних мереж, ВАП, Асоціації «Українських імпортерів риби та морепродуктів».

 

Учасниками Favorite Food&Drinks стали 19 виробників, які подали більше 100 найменувань традиційних, органічних, здорових, інноваційних продуктів харчування та напоїв у 17 номінаціях.

Учасники конкурсу — юридичні особи, у тому числі ФОП, фермери та крафтові виробники, які виробляють або реалізують продовольчу продукцію, вироблену як в Україні, так і поза її межами.

Свою продукцію на дегустаційний конкурс подали компанії — лідери в своїх категоріях: Овостар, Yarych КФ, МК Юбилейный, МК Ятрань, Biscotti, Купянський молочноконсервний комбінат, АСС,  Gulfstream, Маквар,  Onur ТМ, Reneva, Галафрут, Карапишівські ковбаси, Кухар’є, Ікряніки, пивоварня Zeman, АСС, Укр Волнат, LiqBerry, Калуський комбінат хлібопродуктів та інші.

8 лютого 2021 переможці отримують дипломи та нагороди на Урочистій церемонії нагородження.

Переможцям буде надано право наносити зображення нагороди Favorite Food&Drinks на упаковання продуктів та напоїв.

Найкраще — до столу!

Текст та фото надані Favorite Food&Drinks .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi