Подія: Тиждень Франції в Україні «Більше Франції» - PostEat

пошук

Подія: Тиждень Франції в Україні «Більше Франції»
04-12-2020 0 1060


З 5 по 11 грудня відбудеться захід #БільшеФранції, який проводять для знайомства з французькими брендами в Україні та французьким мистецтвом життя. Організатором заходу є Франко-українська торгово-промислова палата.

Під час заходу «Більше Франції», за кілька тижнів до новорічних свят, гостей запрошують познайомитись або заново відкрити французьку продукцію по всій Україні. В рамках тижня «Більше Франції» для гостей підготували майстер-класи, винні дегустації, фотовиставку, гастрономічні тури, лекції, розіграші, особливі меню в ресторанах разом із святковими знижками на французькі товари та послуги. По всій Україні, завдяки більше ніж п’ятдесяти брендам, які беруть участь в проєкті «Більше Франції», ви зможете скористатися знижками та спеціальними пропозиціями.

Наприклад, в столичному ресторані французької кухні Citronelle проведуть фестиваль Crepes Suzette (приготування млинців в залі перед гостем за рецептом Шефа паризького готеля Le Bristol), а також розпочинають сезон сніданків з гарячим шоколадом. Київські ресторани Paul запрошують всіх небайдужих до смачної кухні насолодитися спеціально розробленими обіднім та вечірнім меню — ексклюзивні десерти задовольнять вимоги найвибагливіших гурманів, а сюрпризи у вигляді дегустацій від шеф-кондитера потішать кожного відвідувача. В новій французькій гастро-кав’ярні Très coffee & food bar, що в центрі Києва, у ці дні влаштовують фестиваль печива «Мадлен», а також пропонують французькі вина за суперціною та знижку 15% на вишукані страви французької кухні.

Читайте також:

Юлія Аврора Огородник запустила telegram-канал «Модерна Спіжарка» про гастрономічні події України і світу

На «Лондонському мосту» відкриють зимовий бар з видом на місто 360°

Рекорд дня: 54 пляшки рідкісного японського віскі продали за $1,52 млн

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi