пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
10-11 жовтня в Києві вперше пройде український рибний форум для шефів та кухарів «ДЕЛО В РЫБЕ». Подія від Chef congress Fontegro Ukraine відбудеться в GastroHub на ринку «Столичний».
«На рибному форумі «ДЕЛО В РЫБЕ» ми детально розглянемо процес заморозки і дефросту, поговоримо про хімію процесів, розглянемо новий підхід до приготування сома, палтуса, тріски, тунця, тілапії, горбуші і хека. Крім усього іншого, розглянемо варіанти посилення смаку за допомогою дегідрованої риби. І, звичайно, торкнемося популярного лосося – приготуємо кілька видів модерністських азійських соусів, які дозволять вам за лічені секунди подати ідеальний і смачний лосось», — повідомляється на сторінці події в фейсбуці.
Серед спікерів: Володимир Ярославський, Юрій Діденко, Дмитро Кривошап та багато інших. З повним переліком спікерів ви можете ознайомитися на сторінці події у фейсбуці.
Фото: Chef congress Fontegro Ukraine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi