Подія: винний фестиваль Kyiv Food and Wine Festival у галереї LAVRA 5-6 червня - PostEat

пошук

Подія: винний фестиваль Kyiv Food and Wine Festival у галереї LAVRA 5-6 червня
13-05-2021 0 2140


Kyiv Food and Wine Festival — фестиваль вина, який популяризує українські вина і винну культуру в Україні. 15-й фестиваль відбудеться 5-6 червня 2021 року у київській галереї LAVRA (вул. Лаврська, 7Б).

Kyiv Food and Wine Festival став однією з перших подій столиці, яка познайомила українських питців вина з локальними винами. Формат фестивалю включає винну і гастрономічну зону. Гості заходу можуть познайомитись з виноробами, спробувати вина і поєднати їх з фермерськими продуктами від локальних виробників.

Цього року для гостей фесту організатори підготували:

Винний маркет, що збирає великих і малих виноробів з усіх куточків України, а також — з інших країн. Це — можливість продегустувати вина, яких не знайти у супермаркетах, ресторанах і винних барах. Також — особисто поспілкуватись з виноробами — з відомими і з тими, про яких варто дізнатись.


Великий маркет сирів, м’яса, соусів та інших смаколиків від фермерських українських виробників: це смачно і чудово поєднується з вином!


Безкоштовні лекції і дегустації у «Школі вина». Організатори запрошують відомих сомельє, винних експертів, амбасадорів винних брендів та інших харизматичних людей зі світу вина.

Азартний «Устричний батл», конкурси і розваги, ігри, розіграші призів від партнерів фестивалю, happy wine hour і яскраві винні прем’єри, фотозони, зона відпочинку, багато джазу.


Фудкорт и дитячу зону. На фудкортах будуть облаштовані столи для великих і малих компаній, а дорослі зможуть залишити дітей під наглядом у спеціальних зонах, щоб перепочити.

Організатори фестивалю піклуються про безпеку гостей і їхніх близьких: учасники і відвідувачі фестивалю дотримуватимуться всіх офіційних рекомендацій МОЗ. Організатори ретельно за цим слідкуватимуть.

Квитки краще купувати онлайн, але також їх можна буде придбати у касах на вході до фестивалю. З кожним квитком гість отримує келих у подарунок і можливість безкоштовно дегустувати доступні вина на винному маркеті.

Квиток дійсний лише один день (5 або 6 червня).

Вартість квитків:

Early Birds: 100 грн. — перші 300 квитків;

Standard: 150 грн. — до 4 червня.

На вході на фестиваль: 200 грн. (5 або 6 червня).

Слідкувати за анонсами та новинами фестивалю можна у події в Facebook.

Фото: Kyiv Food and Wine Festival

Читайте також:

Новий стиль Закарпаття, теруар Азербайджану й нові вина Shabo: як пройшов 14-й Kyiv Food and Wine Festival

Сабраж, винна йога й устричний батл на фестивалі Kyiv Food and Wine 5-6 жовтня

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi