Пол Пайрет, шеф-кухар з трьома зірками Мішлен, став амбасадором Hublot - PostEat

пошук

Пол Пайрет, шеф-кухар з трьома зірками Мішлен, став амбасадором Hublot
23-09-2020 0 524


Розкішний швейцарський годинниковий бренд Hublot привітав Пола Пайрет у сім’ї Hublot. Шеф кухар , який народився і навчався у Франції, протягом багатьох років вигравав численні нагороди у світовому гастрономічному світі. Його візитною карткою є постійні експерименти, відкидання стереотипів,  створення унікальних та вишуканих кулінарних творів мистецтва. Пол Пйрет чудово втілює цінності, так дорогі для Hublot: пристрасть, досконалість та творчість.

Фото: Instagram Hublot

Завжди вірний своїй філософії «Бути першим, різним і унікальним», Hublot сміливо поєднує передові знання з традиційною швейцарською технологією виробництва. Компанія постійно кидає виклик традиціям годинникового виробництва та намагається створювати футурустичні шедеври з неперевершеною майстерністю та авангардистським дизайном, який підкреслює сміливий новаторський дух Hublot. Пол Пайрет так само користується глибокою повагою у світовій гастрономічній індустрії завдяки його безстрашному, нетрадиційному та інноваційному духу. Він повністю змінив традиційні шляхи роботи з текстурою та температурою інгредієнтів і вразив усіх своїми унікальними та вмілими техніками приготування.

Фото: PaulPairet.com

Читати ще: Мішленівський шеф Річард Еккебус назвав улюблені заклади й страви у Нідерландах

«Луї Віттон» відкриє свій перший ресторан. За кухню відповідатиме мішленівський шеф Йосуке Суга

Гід «Мішлен» купив один з головних винних журналів світу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi