Попит на спаржу у світу стрімко зростає, Україна - не виключення - PostEat

пошук

Попит на спаржу у світу стрімко зростає, Україна - не виключення
09-06-2021 0 100


Американська мережа супермаркетів Meijer повідомила, що за останній тиждень продала вдвічі більше спаржі, чим тижнем раніше. Очікується, що ця тенденція продовжиться, і за літо продадуть понад 1 мільйон кг спаржі, повідомляє sfa food.

Хоча сезон спаржі зазвичай починається в середині травня, прохолодна температура відклала початок збору врожаю приблизно на тиждень, що дало місцевим виробникам додатковий час для кращої підготовки, скошування та підживлення рослин на полях.

«Наші місцеві виробники зробили велику роботу, забезпечивши магазини свіжою спаржею. Протягом усього літа стебла, які будуть придбані в магазині, збиратимуть лише за день-два до покупки», — йдеться у заяві Meijer.

Спаржа — це низькокалорійний і легкозасвоюваний овоч. Наразі рослина впевнено завойовує нових прихильників та поціновувачів. Українські покупці теж розпробували спаржу, тому вона все частіше з’являється на поличках наших магазинів, а наші фермери починають активно вирощувати цю культуру. 

Відзначимо, що у спаржі міститься величезна кількість мікроелементів, вітамінів, тобто це скарб корисної клітковини.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi