Приватна компанія Nemiroff першою в Україні отримала ліцензію на виготовлення спирту - PostEat

пошук

Приватна компанія Nemiroff першою в Україні отримала ліцензію на виготовлення спирту
12-03-2021 0 1517


9 березня приватна компанія Nemiroff отримала ліцензію на виробництво спирту від Державної податкової служби України, чим завершила юридичний етап приватизації Немирівського спиртзаводу. Про це повідомили в офіційному прес-релізі виробника на сайті компанії. Так Nemiroff офіційно став першим приватним власником спиртзаводу в Україні.

«Nemiroff знову в першопрохідцях — як перша серед приватних компаній в сучасній історії України, що приватизувала спиртовий завод та отримала ліцензію на виготовлення спирту. Це визначний крок не лише для бренду, але й для всієї галузі», — зазначають у прес-релізі. Також наголошують, що зараз компанія активно проводить модернізацію виробничих потужностей Немирівського спиртзаводу та готується до запуска виробництва вже найближчим часом.

Нагадаємо, скасування державної монополії на виробництво спирту та сприяння детінізації ринку спирту й лікеро-горілчаної продукції розпочалось в Україні наприкінці 2019 року — Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради України законопроєкт «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» щодо лібералізації діяльності у сфері виробництва та обігу спирту етилового. Згідно із законопроектом, з 1 січня 2020 року скасовується державна монополія на виробництво спирту. А також передбачається надання можливості суб’єктам господарювання будь-якої форми власності здійснювати провадження діяльності з виробництва спирту за умови одержання відповідної ліцензії.

Фото: Facebook/Nemiroff

Читайте також:

Кінець монополії: Мінфін видав перші ліцензії на виробництво спирту

Рекорд дня: 54 пляшки рідкісного японського віскі продали за $1 52 млн

Дослідження: молодь почала економити на алкоголі та рідше ходити у бари

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi