«Прованс у склянці»: шеф-кухар Гестон Блюменталь винайшов джин для поєднання з оливковою олією - PostEat

пошук

«Прованс у склянці»: шеф-кухар Гестон Блюменталь винайшов джин для поєднання з оливковою олією
10-09-2020 0 711


Британська мережа Waitrose & Partners оголосила про початок продажу нового джину Lazy Sunshine Gin від шеф-кухаря Гестона Блюменталя.

У презентації напою сказано, що його трав’яниста органолептика є інтерпретацією Гестона Блюменталя (Heston Blumenthal) ароматів півдня Франції. Також новий джин називають «Провансом у склянці».

В ароматі й смаку Lazy Sunshine Gin знаходять відтінки середземноморського солодкого василька духмяного, розмарину, чебрецю, лаванди, італійського ялівцю, цитрин та прянощів. Сам Гестон Блюменталь радить поєднувати джин у коктейлях з кількома краплями оливкової олії.

За пляшку напою правлять £25 (700 грн).

Фото: Waitrose & Partners

Читайте також:

Мішленівський шеф вважає, що жінки менш успішні кухарі через «біологічний годинник»

Гаджет дня: «розумна» електрична піч для піци, барбекю та стейків від Гестона Блюменталя

Netflix запускає нове кулінарне шоу Crazy Delicious, яке судитиме Гестон Блюменталь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi