Проєкт дикої гастрономії «Топот» йде в онлайн: як стати учасником експедицій - PostEat

пошук

Проєкт дикої гастрономії «Топот» йде в онлайн: як стати учасником експедицій
28-05-2020 0 1748


У 2020 році проєкт Ігоря Мезенцева «Топот» занурюється під воду, щоб відкрити світ риб, водоростей та морепродуктів. Завдяки онлайн-формату можна спостерігати за походами на відстані та отримати консультації від шефів.

Другий підводний проєкт організатори «Топот» називають наступним рівнем самопізнання та запрошують приєднатись до експедиції онлайн.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

В новом проекте «Топот под водой» мы переходим на следующий уровень самопознания. Если раньше команда покоряла горы и готовила то, что могла найти в лесах, в этот раз нас ждёт погружение под воду, чтобы открыть для себя мир рыб, водорослей и морепродуктов. Не будет лагерей и мест для отдыха под солнцем. Только путь, длинный и к победе над собой. Впереди нас ждёт степь, солнце и холодные морские глубины на задержке. Не важно, какого ты пола, с какой кухней работаешь — важно то, насколько ты готов вернутся к истокам. С таким изменением концепции проекта мы также изменили логотип на славянский символ воды, ведь он напоминает очертанием рыбу и воду, которая смывает то, что было раньше. Мы — это Топот! #топот @vapricot оператор/монтажёр @dimabahta фотограф @lightman.david супер герой @tanya_karashchuk супер геройка @ania.smlkova супер геройка @abrikos_tm фирменная одежда проекта Топот

Допис, поширений Игорь Мезенцев (@ktoukraine)

В межах пакетів Newbie, Eyes to eyes та Knife for two можна брати участь в обговоренні подій проєкту у спільному чаті, отримати доступ до уроків та експедицій шефів, отримувати завдання з пошуку трав та грибів, слідкувати наживо за подіями проєкту «Топот под водой» тощо.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Мы начинаем новую главу проекта Топот. «Топот под водой»В этом проекте мне хочется раскрыть истинный потенциал каждого участника. Это не просто способность выжить в диких условиях, это возвращение к корням! Только так мы сможем понять как сформировались вкусы, откуда взялись техники которыми мы работаем, только так мы сможем понять стоимость каждого продукта, только так мы сможем осознано подойти к нашим блюдам и то что мы едим. Всем Топот

Допис, поширений Игорь Мезенцев (@ktoukraine)

Деталі кожного пакету та умови участі можна знайти тут. Всі, хто придбав книгу про перший проєкт «Топоп» автоматично отримують доступ до пакета Newbie.

Слідкувати за подіями «Топот» можна в інстаграм проєкту та організатора Ігоря Мезенцева.

Фото: Instagram Топот

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Дика гастрономія: шефи пройшли випробування на міцність у проєкті «Топот»

Новий проєкт «ТОПОТ» від Ігоря Мезенцева та команди: випробування для шефів у дикій природі!

Гастротренд farm-to-table: як виглядають ферми при ресторанах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi