Qatar Airways представляє свій перший повністю веганський асортимент страв - PostEat

пошук

Qatar Airways представляє свій перший повністю веганський асортимент страв
16-10-2020 0 486


Qatar Airways представила свій перший асортимент повністю веганських страв для пасажирів бізнес-класу. Такі нововведення були спричинені висхідним попитом на харчові продукти рослинного походження.

Під час приготування веганських страв використовують лише найсвіжіші інгредієнти місцевого та міжнародного виробництва. Асортимент страв буде доступний всім пасажирам бізнес-класу, що летять із міста Доха, міжнародного аеропорту Хамад, та у Доху.

Генеральний директор Qatar Airways, пан Акбар Аль Бейкер зазначив: «Ми завжди прагнемо надати своїм клієнтам неймовірний досвід під час користування нашими авіалініями. Ми раді включити до нашого бортового меню набір веганських страв, пропонуючи нашим пасажирам великий асортимент. На нашу думку, це саме те, що очікують від п’ятизіркової авіакомпанії”.

Фото: Qatar Airways website

До переліку веганських страв Qatar Airways входить копчений мутабель, кабачки під соусом з арабіати, тофулі та шпинатний торттеліні, азіатський тофу-барбекю, локшину, зелену цибулю та шийтаке, смажений тофу з тхіні, цвітна капуста з кускусом і омлет із нутового борошна. Пасажири можуть замовити їжу з спеціального меню за 24 години до польоту.

Компанія Qatar Aircraft Catering Company (QACC), ексклюзивна організація громадського харчування в міжнародному аеропорту Хамад, гарантує, що всі страви готуються відповідно до міжнародних стандартів з використанням найсвіжіших інгредієнтів.

Фото: Qatar Airways website

Читати ще: 

Краудфандинг дня: служба доставки веганської їжі зібрала $2,6 млн за 48 годин

«Веган-лицемірство»: співробітники компанії з веганським сертифікатом замовляли в офіс м’ясо

McDonald’s запускає першу веганську страву Veggie Dippers у Великобританії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi