Рецепт дня: франко-американський шеф Жак Пепін вчить смажити брюссельську капусту - PostEat

пошук

Рецепт дня: франко-американський шеф Жак Пепін вчить смажити брюссельську капусту
02-09-2020 0 855


Не дивлячись на те, що брюссельська капуста містить багато калію, вітамінів та фолієвої кислоти у овоча не так багато шанувальників. Легендарний кухар Жак Пепін пропонує рецепт, який допоможе швидко та смачно приготувати корисний овоч.

В одному із своїх кулінарних шоу франко-американський шеф Жак Пепін (Jacques Pépin) демонструє техніку приготування брюссельської капусти. Особливість рецепту в тому, що кухар не варить овоч, а тонко нарізає і одразу готує його сирим, щоб зберегти смак.

Рецепт смаженої брюссельської капусти від Жака Пепіна:

• порізати чотири скибки бекону тонкими смужками та обсмажити на сковороді;
• підготувати 500 г брюссельської капусти, видалити зайве листя-«сорочку» та грубі гілки;
• нарізати капусту у кухонному комбайні, використовуючи лезо близько 4 мм;
додати порізану капусту до підсмаженого бекону, додати сіль та перець;
накрити сковороду кришкою та смажити кілька хвилин;
під час обсмаження помішувати капусту для рівномірного приготування;
якщо вологи у капусті не залишилось, а овоч ще не готовий, то додати води, накрити страву кришкою та готувати до готовності;
перед подачею додати трохи оливкового масла.



Фото: unsplash.com

Читайте також:

У мережу виклали 100 рецептів від найкращих кухарів світу

Шеф-кухар Єлизавети II поділився рецептом її улюблених булочок

Омлет, яєчня та яйця кокот — прості, базові рецепти від шефа Олексія Юсупова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi