пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Одеський ресторатор Сава Лібкін ділиться у своєму facebook одеськими правилами з приготування ікри з баклажанів.
За його словами, ікра з баклажанів — це один із символів Одеси, це запах і смак одеського літа.
В Одесі та в інших містах існує сотні варіантів приготування страви.
“Тільки я можу згадати десяток, але впевнений, що кожна домогосподарка має свій рецепт. Справа в тому, що ця досить проста, здавалося б, страва містить багато нюансів. Баклажани смажити чи запікати? Якщо запікати, то у фользі чи без фольги? Чи варто смажити інші овочі? Чи варто додати часник і якщо додати, то трішки чи від душі?”, — розповідає Сава.
На 4 порції потрібно:
“Звичайно, я розумію, що сезон баклажанової ікри настане трохи пізніше, коли і баклажани, і помідори дозріють, наллються соком під літнім сонцем. Але вже зараз якщо знаєте місця, на Привозі можна знайти правильні овочі, необхідні для приготування цієї страви”, — додає ресторатор.
Приготування:
Фото: facebook Сави Лібкіна
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi