Рене Редзепі презентував нове літне меню ресторану Noma - PostEat

пошук

Рене Редзепі презентував нове літне меню ресторану Noma
28-07-2020 0 704


Після успішного (але вимушеного) експерименту з гамбургерами данський ресторан Noma презентував нове літне меню страв з локальними інгредієнтами.

У новому меню зібрані найкращі страви Noma за останні два роки. Страви «ностальгічного» меню базуються переважно на рослинних інгредієнтах, але знайшлось місце смаженим морепродуктам й м’ясу.

До запуску літнього меню у Noma підготували «Вернісаж» — настінну інсталяцію з сотень пучків цибулі та часнику обабіч дверей.


Набір інгредієнтів, які будуть використовуватись для страв нового меню. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ingredients from our first menu in covid 19 era

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Подача устриці та томату.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Oyster and lemon; a match to remember. But alas out matched by the more floral, sweet, salty briny and juicy: oyster and tomato, freshly squeezed.

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Тарілку сезонних овочів з нового меню подаватимуть з пастою з зелених ягід та зелені.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

From our summer menu — a plate of seasonal vegetables and herbs served with a paste of unripe berries and greens. 💚Photo by @ditteisager

Публикация от noma (@nomacph)

Омар з пелюстками троянди.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Lobster and rose petal, ready for a barbecue. (Wild) Rose and lobster is to me an almost perfect match, much like tomato and basil. They’re skewered on fragrant black currant wood for added complexity.

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)


«Метелики» з редьки.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

On the menu: Butterflies — what bug food have you enjoyed and are there any bugs in your local food culture? I’m genuinely curious

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)


Салат зі смажених кінських бобів, з ягодами та мурахами.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

A salad of grilled fava beans and berries (the ants give a strong citrusy flavor)

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Повернувся й десерт Rose Cake.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Rose cake is back on the menu

Публикация от Rene Redzepi (@reneredzepinoma)

Страви з літнього меню можна буде спробувати до 3 жовтня. Вартість дегустаційного меню без напоїв — 2650 данських крон (11 500 грн), винні пари додаткового коштують 1450 данських крон (6 300 грн), соки­ — 950 данських крон (4 100 грн). 

Фото: Instagram Rene Redzepi / Noma

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi