пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Після успішного (але вимушеного) експерименту з гамбургерами данський ресторан Noma презентував нове літне меню страв з локальними інгредієнтами.
У новому меню зібрані найкращі страви Noma за останні два роки. Страви «ностальгічного» меню базуються переважно на рослинних інгредієнтах, але знайшлось місце смаженим морепродуктам й м’ясу.
До запуску літнього меню у Noma підготували «Вернісаж» — настінну інсталяцію з сотень пучків цибулі та часнику обабіч дверей.
Набір інгредієнтів, які будуть використовуватись для страв нового меню.
Подача устриці та томату.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Тарілку сезонних овочів з нового меню подаватимуть з пастою з зелених ягід та зелені.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Омар з пелюстками троянди.
«Метелики» з редьки.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Салат зі смажених кінських бобів, з ягодами та мурахами.
Посмотреть эту публикацию в InstagramA salad of grilled fava beans and berries (the ants give a strong citrusy flavor)
Повернувся й десерт Rose Cake.
Страви з літнього меню можна буде спробувати до 3 жовтня. Вартість дегустаційного меню без напоїв — 2650 данських крон (11 500 грн), винні пари додаткового коштують 1450 данських крон (6 300 грн), соки — 950 данських крон (4 100 грн).
Фото: Instagram Rene Redzepi / Noma
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi