Ресторан The Dough Bro названий найкращою піцерією на винос в Європі - PostEat

пошук

Ресторан The Dough Bro названий найкращою піцерією на винос в Європі
10-09-2021 0 773


Відомий ресторан в Ірландії The Dough Bro став предметом заздрості піцерій по всій Європі. Про це ресторан повідомив у Twitter.

The Dough Bros був визнаний найкращою піцерією на винос в Європі за версією «50 Top Pizza», яка публікує путівники до найкращих піцерій у всьому світі за кураторства трьох харчових виробників та експертів з виробництва: Барбари Герра, Альберта Ноу і Лучано Піньятаро. Dough Bros також був названий найкращою піцерією Ірландії.

Закладом керують Євген та Ронан Грейней, які стали популярними завдяки винахідливій і смачній піці, яка розширює межі традиційних начинок для піци.

Спочатку The Dough Bros почав працювати як фургон з їжею, а зараз це заклад в Голуей. Ви знайдете тут все — від піци Bánh Mì до піци з шинкою та грибами. 

«Вони ніколи не втрачали мужності (під час пандемії), а натомість удосконалили службу доставки та навіть створили набір для приготування піци вдома. Піцу випікають у печі на дровах у своєму закладі. Вони зробили чудову роботу. Крім тіста, їх вибір начинки завжди відповідає найвищим стандартам», — написала про це місце 50 Top Pizza.

Фото: Twitter The Dough Bros

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi