Ресторан високої кухні у Лос-Анджелесі перетворили на магазин їжі та продуктів, щоб пережити кризу - PostEat

пошук

Ресторан високої кухні у Лос-Анджелесі перетворили на магазин їжі та продуктів, щоб пережити кризу
03-04-2020 0 987


Шеф-кухар Кертіс Стоун (Curtis Stone), якого ще називають «Тихим Термінатором» перетворив свій ресторан Maude на продуктовий магазин, щоб допомогти закладу і постачальникам пережити кризу.

До пандемії COVID-19 шеф Кертіс Стоун регулярно змінював меню свого ресторану Maude в залежності від сезону, наявних продуктів та нових вин з різних регіонів світу.

Часто меню укладалось після подорожі команди закладами вуличної їжі в інших країнах.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Yesterday’s lamb delivery @gwenla. The Gwen Marketplace is open from 10 am — 8 pm daily. Working hard to keep our Los Angeles community well-fed.

Публикация от Curtis Stone (@curtisstone)

 

Але після оголошення карантину у Лос-Анджелесі, заклад був змушений закрити двері для гостей і перейти у формат роботи на доставку. У пошуках нових джерел доходу шеф запропонував постачальникам використовувати його ресторан, як майданчик для ринку фермерських продуктів.

 

 

Тепер продуктовий «магазин» Maude працює з вівторка по суботу з 11:00 до 17:00 щодня. Тут можна купити фермерське м’ясо, рибу, овочі, молоко, яйця тощо.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

The Maude Marketplace is back at it on Friday. Walk-in between 11 am — 6 pm for eggs, pain de mie, homemade soups and stocks, premium cuts from the @gwenla butcher and more!

Публикация от Maude Restaurant (@mauderestaurant)

 

Також шеф на час карантину змінив гастрономічну концепцію ресторану — замість страв високої кухні команда готує домашні страви на кшталт мисливського пирога, сирного супу, картопляного салату, печива тощо.

 

Ціна такої їжі нижча ніж вишуканих страв і її формат більше пристосований для доставки.

 

Фото: instagram.com/mauderestaurant/

 

Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!

 

Читайте також:

Мішленівський ресторан у Берліні зайнявся доставкою наборів продуктів. Перші 30 наборів продали за 1 день 

Кулінарна академія MAD збирає ідеї для порятунку ресторанів в умовах карантину 

«Доставка не врятує»: як українські ресторатори оцінюють продовження карантину

 



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi