Ресторани та бари Греції закрилися на добу на знак протесту - PostEat

пошук

Ресторани та бари Греції закрилися на добу на знак протесту
18-11-2021 0 573


У Греції, 16 листопада, на добу було закрито всі ресторани, кафе, бари на знак протесту проти запровадження додаткових обмежень, пов’язаних із пандемією коронавірусу. Про це повідомляє Associated Press.

В асоціації рестораторів Греції б’ють на сполох через важке фінансове становище кафе та ресторанів у країні. Держава, за їх словами, запровадила низку обмежень, які не дозволяють повноцінно функціонувати закладам. Так, наприклад, потрапити до ресторану без європейського ковід-сертифікату, що підтверджує імунізацію, неможливо. 

Якщо заклад пускає відвідувача без документа, то кафе штрафують на 5000 євро і закривають на два тижні. Нові обмеження поширюються не лише на криті приміщення, а й на тераси на вулицях. 

Ресторатори вимагають від держави допомогти подолати наслідки локдауну. Керівники асоціації попереджають, що запровадження додаткових обмежень загрожує звільненням більшої кількості співробітників, а також повним закриттям закладів. В організації просять знизити податковий тягар, видати кредити, а також повернути субсидії на зарплати працівникам.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi