Ресторатори України влаштували всеукраїнський флешмоб #відкрийресторани - PostEat

пошук

Ресторатори України влаштували всеукраїнський флешмоб #відкрийресторани
21-05-2020 0 1772

Партнери

Автор


Мета флешмобу – привернути увагу до стану ресторанної галузі та відкрити ресторани під час другої хвилі послаблення карантинних заходів – 25 травня.

Наразі у більшості регіонів України мають змогу працювати лише відкриті тераси та веранди ресторанів та кафе – і це також здобуток рестораторів.

Але дозволу працювати лише відкритим майданчикам біля ресторанів недостатньо, щоб забезпечити робочими місцями всіх, хто втратив роботу через епідемію COVID-19. Адже в ресторанній індустрії в Україні була зайнята кожна 20 людина, що працює. А зараз 80% з них залишились на вулиці.

З 22 травня відкривають громадський транспорт, спортивні клуби, магазини. Вже працюють ринки. З 25 травня запускають метро. Ресторани точно можуть безпечнішим чином організувати дезінфекцію та інші заходи безпеки для своїх відвідувачів ніж метро.

Тому Українська ресторанна асоціація та ресторатори країни наполягають на тому, щоб влада дозволила з 25 травня 2020 р. працювати закладам громадського харчування з можливістю обслуговування відвідувачів в приміщеннях закладів громадського харчування, за умов дотримання встановлених вимог.

#відкрийресторани

Контактні дані: https://www.uara.org.ua/

(067) 402-4549 (Софія)

(067) 508-5042 (Сергій)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi