Ресторатори Великої Британії просять уряд створити Міністерство гостинності - PostEat

пошук

Ресторатори Великої Британії просять уряд створити Міністерство гостинності
13-10-2020 0 803


Петиція головної редакторки журналу Chef & Restaurant Клер Бозі (Claire Bosi) пропонує британському уряду створити Міністерства гостинності. Такий орган потрібен, щоб підтримати галузь у 2020 році. Надалі він працюватиме для розвитку важливого сектору економіки Великої Британії.

Із закликом підписати петицію виступили шеф-кухарі Маркус Уорінг (Marcus Wareing), Анджела Хартнетт (Angela Hartnett) та Пол Ейнсворт (Paul Ainsworth) та ін. У своїх зверненнях вони кажуть, що галузь заслужила мати своє представництво, як мистецтво та спорт.

Зараз петиція зібрала понад 18 тис. підписів. Щоб отримати офіційну відповідь від британського уряду петиції мають набрати 10 тис. підписів. Для обговорення у британському парламенті петиції знадобиться 100 тис. підписів.

Авторка петиції звертає увагу на те, що сфера гостинності вже давно стала частиною економіки й суспільства Великої Британії. До пандемії галузь забезпечувала британців 3 млн робочих місць, щорічно генерувала £130 млн прибутку й £38 млн відрахувань у бюджет у виглядів податків.

На думку ініціаторів петиції, міністр гостинності зможе вислухати пропозиції учасників галузі щодо законодавства й оподаткування та донести ці ідеї до уряду.

Фото: Rawpixel

Читайте також:

Борис Джонсон оголосив про відкриття пабів та ресторанів Великої Британії з 4 липня

Британський шторм: що відбувається з ресторанами, кафе й барами в умовах «другої хвилі» Covid-19

Британський ресторанний критик пообіцяв не писати погані відгуки після карантину

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi