Samsung анонсував випуск холодильника, який вміє замовляти продукти - PostEat

пошук

Samsung анонсував випуск холодильника, який вміє замовляти продукти
29-07-2021 0 279


Південнокорейська компанія-виробник електроніки Samsung анонсувала випуск флагманського смартхолодильника Family Hub. Це буде шосте покоління холодильників від Samsung, в новій моделі буде вбудована платформа голосового помічника Alexa. Про це повідомляє Samsung.

Технологія Alexa оснащена численними навичками, серед яких: прослуховування ранкових новин, встановлення таймера чи будильника, транслювання музики, а також можна здійснювати покупки за допомогою голосу.

“Samsung переробив інтерфейс користувача Family Hub, щоб надати вам ще більше зручності та контролю. Його чотири тематичні екрани — розумний дім, розваги, сім’я та кулінарія — допоможуть вам організувати своє життя вдома. Ви можете публікувати відео, залишати нотатки для членів своєї родини та синхронізувати свої календарі”, — розповідають в компанії. 

Крім цього, холодильник допоможе спланувати страви та рекомендуватиме рецепти, які відповідають уподобанням родини. Також смартхолодильник може створити план харчування, а потім додасть всі необхідні інгредієнти у список покупок та замовить їх.

Фото: Samsung

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi