Сервіс доставки продуктів Gorillas залучив $1 млрд інвестицій - PostEat

пошук

Сервіс доставки продуктів Gorillas залучив $1 млрд інвестицій
20-10-2021 0 417


Німецька компанія Delivery Hero, яка займається доставкою їжі, вклала $235 млн в продуктовий стартап Gorillas. Всього в останньому раунді фінансування компанії вдалося залучити $1 млрд, повідомляє CNBC.

Компанія Gorillas, яка була заснована у 2020 році, швидко виросла на тлі пандемії. Компанія доставляє продукти протягом 10 хвилин за фіксовану плату в розмірі €1,8. Серед основних конкурентів компанії на європейському ринку — турецька Getir, британська Zapp і німецька Flink.

“Delivery Hero має на меті просувати швидку торгівлю в усьому світі, і ми розглядаємо Gorillas як одного з лідерів в Європі та США”, – заявив генеральний директор і засновник Delivery Hero Ніклас Естберг.

Delivery Hero — одна з найбільших в Європі онлайн-платформ доставки їжі, основні її конкуренти — Deliveroo і Just Eat. Вона очолила останній раунд фінансування Gorillas і тепер володіє 8% акцій стартапу. 

На тлі цих новин акції Delivery Hero виросли більш ніж на 1% за день.

Зараз Gorillas оцінюється в $3,1 млрд, хоча на початку року претендувала на оцінку в $6 млрд. Також компанія вела переговори про інвестиції з американським постачальникам їжі DoorDash, проте вони були зірвані.

Фото: Facebook Gorillas

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi