Сервісу доставки овочів і фруктів OVO скоро виповнюється рік - PostEat

пошук

Сервісу доставки овочів і фруктів OVO скоро виповнюється рік
25-02-2021 0 971

Партнери

Автор


У квітні 2021 року виповнюється рік популярному київському сервісу доставки овочів і фруктів OVO. Сьогодні можна сміливо говорити про те, що кейс OVO – чудовий приклад стартапу, який виникнув всупереч і завдяки подіям, які неможливо передбачити. Якщо одні бізнеси карантин знищив, то для інших він став потужним стимулом до розвитку.

Сервіс OVO придумали і створили власники та ідейні натхненники маркетингового агентства Bluocean Роман Мелкумов і Степан Зіняков. Із початком локдауна стало зрозуміло, що звичні обсяги роботи в маркетингу неможливі, тому в хлопців виникла ідея заснувати OVO (тоді ще – «Київ Овочі») – потрібний сервіс, якому немає аналогів на ринку.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Особливість і головна конкурентна перевага сервісу OVO – в якості доставленої продукції. Всім відомо, що овочі-фрукти із того ж супермаркету дуже поступаються якістю продуктам, які привезуть OVO, а збирачі замовлення не будуть заморочуватись, вибираючи для клієнтів все найкраще і свіже. Спочатку постачальниками для нового сервісу стали виробники, які продають для HoReCa, тому рівень продукції був відповідним.

Після зняття карантинних обмежень сервіс OVO не втратив свою актуальність, навіть став популярнішим: виявилося, клієнтам зручно отримувати добірні овочі та фрукти «під ключ». Можна купити багато, про запас – та отримати своє замовлення вже наступного дня, без витрат дорогоцінного часу на логістику і вибір найякіснішого.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Сьогодні OVO не зупиняється на досягнутому: найближчим часом планується оновлення сайту, створення додатка для зручних покупок, бонусна програма для постійних клієнтів і багато іншого. Мелкумов і Зіняков не виключають розширення бізнесу та відкриття філій в обласних центрах України.

Текст та фото надані OVO.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi