Шеф-кухар Хосе Андрес потрапив на обкладинку Time - PostEat

пошук

Шеф-кухар Хосе Андрес потрапив на обкладинку Time
30-03-2020 0 714


Хосе Андрес (José Andrés) потрапив на обкладинку журналу Time. Його благодійна кухня World Central Kitchen годувала людей на заблокованих через COVID-19 лайнерах Grand Princess та Diamond Princess.

Стаття Шона Грегорі про роботу шефа має назву ‘Without Empathy, Nothing Works.’ Chef José Andrés Wants to Feed the World Through the Pandemic («Без співчуття нічого не працює»: шеф Хосе Андрес годує світ під час пандемії).

 

 

Матеріал присвячений благодійній кухні World Central Kitchen, яка займається харчування людей, що постраждали від природних лих, війн, голоду чи епідемій. Команда Хосе Андреса організовувала харчування у Домініканській Республіці, Нікарагуа, Замбії, Уганді, Перу, на Кубі та Багамських островах.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

У 2017 році після урагану Марія World Central Kitchen приготувала 3 млн страв для постраждалих у Пуерто-Ріко.

 

Під час пандемії коронавірусу World Central Kitchen організувала харчування людей, які опинились заблокованими на лайнерах Grand Princess та Diamond Princess.

 

 

Хосе Андрес подарував 4 тис. захисних масок Університетській клініці Джорджа Вашингтона та організував харчування людей у центрах спалахів COVID-19 у світі.

2019 році Хосе Андреса номінували на Нобелівську премію миру, втім нагороду віддали прем’єр-міністру Ефіопії Абія Ахмеду Алі.

 

Фото: twitter.com/chefjoseandres

 

Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!

 

 

Читайте також:

Шеф-кухар Хосе Андрес номінований на Нобелівську премію миру. Він годує та дає роботу мігрантам 

Благодійна кухня World Central Kitchen нагодує постраждалих від пожеж в Австралії 

Хосе Андрес і Елен Дедженерес готують кесадильї з квітками та веганський Піско Сауер на The Ellen DeGeneres Show

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi