Шестеро співробітників «Сільпо» постраждало від ракетного обстрілу Кременчука - PostEat

пошук

Шестеро співробітників «Сільпо» постраждало від ракетного обстрілу Кременчука
28-06-2022 0 291


Учора, 27 червня, російські окупанти завдали ракетний удар по торговельному центру «Амстор» у Кременчуці Полтавської області. В результаті атаки постраждало шестеро співробітників мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо». Про це йдеться у заяві компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«124-й день, як українці отримують трагічні новини. 124-й день гинуть наші люди. Які просто хочуть бути вільними у своїй країні. Які продовжують ходити на роботу, годувати свої родини, жити життям навіть у цих пекельних умовах війни.

Сьогодні від російської ракети постраждали і наші перевершники у Кременчуці. Шестеро співробітників «Сільпо» зараз у лікарні. Ми всіляко допомагаємо їм та родинам і молимося за їхнє життя і здоров’я. Ми віримо в професіоналізм рятувальників та медиків. І з надією чекаємо на новини від них», — йдеться у повідомлені «Сільпо».

Наразі відомо, що внаслідок ракетного удару по торговельному центру «Амстор» у Кременчуці Полтавської області 36 людей вважаються зниклими безвісти, 18 людей загинуло. Розбір завалів триває. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін у Telegram.

Фото: Telegram Дмитро Лунін / Полтавська ОДА (ОВА)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi