Школяр винайшов робота для доставки їжі всього за $8, щоб допомогти матері - PostEat

пошук

Школяр винайшов робота для доставки їжі всього за $8, щоб допомогти матері
10-09-2021 0 362


Винаходи «молодого вченого», який навчається у восьмому класі, приголомшили всіх. Мухаммед Фадхіл Башір, родом з Велиянкоде, Індія, вже зробив кілька електронних пристроїв у юному віці. Про це передає видання mathrubhumi

Коли школи були закриті під час карантину через COVID-19, Фадхілу довелося більше часу проводити дома. Він вирішив розробити робота, який буде сервірувати їжу, щоб допомогти своїй матері. Для виготовлення робота він використовував картон та ІЧ-датчик. На виготовлення робота йому знадобилося всього три дні, і він витратив на це всього 600 рупій (більш як $8). 

Робот здатний проїжджати від кухні до їдальні за допомогою датчика. Він отримує їжу в мисках з кухні і подає її людям, що сидять у залі. Після цього, робот також забирає миски назад на кухню. 

Фадхіл навчався в Індійській міжнародній школі в Саудівській Аравії від LKG до четвертого класу. Вперше він зробив робота, коли був у першому класі. Оскільки батько Абдул Башір та мати Рухсана заохочували його талант, згодом хлопчик виготовив декілька приладів, таких як магнітна лампа, інкубатор та робота, який уникає перешкод.

Коли сім’я згодом переїхала до Керали, Фадхіл був зарахований до “Ідеальної школи” у Кадакасері. Його вчителі також заохочували його продовжувати робити винаходи. Під час Covid Фадхіл розробив автоматичний дозатор дезінфікуючих засобів. В майбутньому він хоче стати вченим.

Фото: mathrubhumi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi