Скоро відкриття. Київ: класична та авторська українська кухня в ресторані Pomazanka - PostEat

пошук

Скоро відкриття. Київ: класична та авторська українська кухня в ресторані Pomazanka
19-02-2020 0 1864


Назва: Pomazanka

Де: бульвар Дружби Народів, 27

Формат: ресторан української кухні

Бюджет: ₴₴

Ресторан української кухні Pomazanka відкриється 10 березня на бульварі Дружби Народів. Заклад запрацює на місці ресторану італійської кухні Prego. Сучасний та яскравий інтер’єр закладу доповнено стилізованими полотнами, великими світильниками та настінними композиціями з дерева.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Pomazanka — це портал в нову смакову реальність. Гастрономічна подорож Україною ще не була настільки захоплюючою! Тільки уявіть собі: класичний український борщ і лише шматочок нашої Фірмової помазанки і Ви, наспівуючи, вже гуляєте старенькими вуличками улюбленого міста», — розповідають на сайті ресторану.

За кухню в ресторані відповідає член Асоціації шеф-кухарів України, випускник навчального центру Fontegro Сергій Семикрас. В меню будуть представлені страви української кухні за класичними та авторськими рецептами. Зокрема в меню ви знайдете фірмові помазанки, борщ, солянку з димком, chicken Kyiv, пана коту «під хмаринкою». В Pomazanka готуватимуть сніданки у будні з 08:00 до 12:00 та у вихідні з 09:00 до 14:00, до яких безкоштовно подаватимуть каву або фреш.

Фото: Pomazanka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi