Старі громадські туалети — одні з найпопулярніших барів у Великій Британії - PostEat

пошук

Старі громадські туалети — одні з найпопулярніших барів у Великій Британії
16-10-2020 0 961


WC Bars відкриває другий заклад на місці вікторіанського громадського туалету. Багато змінилося з того часу, як на рубежі 20 століття закінчилась вікторіанська ера Сполученого Королівства. По-перше, у світі зараз панує Starbucks, тому знайти туалет набагато простіше, ніж раніше. Але ще в 1800-х роках Велика Британія надавала велике значення вбиральням, і в густонаселених районах, таких як Лондон, багато з них були побудовані під землею. Проте з часом уряд вирішив, що подібне розташування може призвести до свавілля. Саме через це вони поступово почали виводитись з експлуатації. Однак сьогодні частина вікторіанських туалетів отримала друге життя  вони перетворилис на підпільні бари.

Фото: WC Clapham website

Після успіху WC Clapham було оголошено про відкриття нового місця: WC Bloomsbury. «Це проект, над яким ми вже довгий час працювали, тож побачити результат дуже цікаво для нас», — сказав співзасновник Джейке Мангіон, оголошуючи про відкриття. «Ми багато вклали, щоб створити гостинне місце в несподіваному та унікальному місці. Без претензій, без розкоші, просто чесний заклад із чесними цінами. Ми всі за те, щоб усі добре проводили час у невимушеному середовищі «.

WC Bloomsbury входить до закладів «переліку ІІ ступеня». Уряд вимагає дотримання певних умов для збереження історичної цінності приміщення. Керівники бару зберегли мармурові підлоги та настінну плитку. Оригінальні дерев’яні каркаси були перетворені в напівприватні кабінки, у той час як вікторіанські пісуари перетворили на сидіння.

Фото: WC Clapham website

«У Лондоні є багато закинутих публічних туалетів, а також кілометри закинутих трубопроводів більшість із них вікторіанського дизайну з прекрасним розташуванням», — пояснив Мангіон. «Зараз вони стають популярними, і місцеві ради розглядають їх як прибуткову справу. Оскільки наш перший туалет Clapham виявився популярним, ми раді привернути увагу до вікторіанських туалетів та надати їм нове життя». Він додав: «Влада цінує той факт, що ми робимо все можливе, аби відновити їх первісний стан«.

Головна фото: WC Clapham website

Читати ще:

Бари у Парижі закриють на два тижні

Оголосили фіналістів конкурсу кращих барменів та барист України 2020

Життя після кризи: бари та соціальна небайдужість

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi