Старт роботи та нова бренд-шефиня: новини найкращого винного бару України - PostEat

пошук

Старт роботи та нова бренд-шефиня: новини найкращого винного бару України
30-06-2020 0 951


Співвласник Win Bar Олег Кравченко оголосив у фейсбук про початок роботи винного бару та поділився новиною — новою бренд-шефинею закладу стала Ольга Мартиновська.

У дописі Олег Кравченко запрошує гостей провести час у «прохолодних залах винного бару з товстими історичними стінами». Також ресторатор анонсував літнє оновлене меню закладу від бренд-шефині Ольги Мартиновської. Невдовзі у Win Bar відбудеться еногастрономічна вечеря з новими стравами.

Далі пряма мова:

«Друзья, у нас сразу две новости, и обе хорошие! Первая — наконец-то ресторанам и барам в Киеве разрешили работать не только на террасах, но и внутри! Потому наши прохладные залы с толстыми историческими стенами уже ждут вас! Мы так долго за это боролись и переживали, что аж не верится. И вторая, не менее значимая — Ольга Мартыновская наш новый бренд-шеф! А значит, в ближайшее время порадуем вас по-летнему ярким обновлённым меню! И, конечно же, эногастрономическим ужином! До встречи в Win Bar!»

Ольга Мартиновська — переможниця 3-го сезону шоу «МастерШеф». Навчалась у Франції, отримала знання з енології, закінчила основний курс кулінарної школи Le Cordon Bleu та стала співвласницею необістро Les Foodies у Парижі. Розвиває власний кулінарний канал на YouTube «ОляКуховарит».

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Woman’s Day 5 Course Dinner Chez Les Foodies par @olga_martynovska and team!

Публикация от Neobistro «Les Foodies» (@lesfoodiesparis)

У 2020 році заклад WinBar став переможцем номінації «Винний бар» першої Української Барної Премії.

Фото: Facebook Oleg Kravchenko

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi