Страх перед овочами змусив жінку харчуватися чипсами й часниковим хлібом - PostEat

пошук

Страх перед овочами змусив жінку харчуватися чипсами й часниковим хлібом
20-10-2021 0 757


Мешканка англійського міста Харрогіт в чотири роки перестала їсти овочі і перейшла на харчування чипсами, часниковим хлібом і сендвічами з сиром. Про це повідомляє видання Daily Mail.

34-річна Емма розповіла, що страх перед їжею з’явився у неї 30 років тому і змусив її почати харчуватися тільки декількома видами продуктів. «Коли мені було чотири роки, мамі було дуже важко нагодувати мене», — стверджує британка. Її батьки вважали, що з віком дочка стане більш сприйнятливою до різної їжі, але цього так і не відбулося. Жінка досі боїться пробувати незнайомі продукти, а особливо її жахають овочі та їх текстура.

Незвичайна дієта почала позначатися на здоров’я Емми та її відносини з рідними. Обраний раціон не містить необхідних для нормального функціонування організму вітамінів і мінералів, тому британка постійно відчуває втому і сонливість. Сімейні обіди теж стали проблемою — замість того, щоб насолоджуватися смачними стравами, які готує її мати, жінка змушена приносити з собою чипси і часниковий хліб.

В результаті стурбована своїм станом британка звернулася до лікаря, який розповів, що її раціон небезпечний для здоров’я. Жінка прислухалася до попереджень лікаря і зважилася спробувати овочі. Вона також почала відвідувати сеанси гіпнозу, які проводив клінічний психолог Фелікс Економакіс. Незабаром Емма змогла з’їсти кілька шматочків яблука, піцу з помідорами чері, бекон і пиріжок з сиром і цибулею.

Фото: Daily Mail

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi