пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Young Chefs і SuperHumans Center запустили ініціативу “Супер Гастро Шлях” — інтерактивну мапу закладів, які беруть участь у благодійному зборі для підтримки SuperHumans Center.
З 4 до 17 вересня у меню закладів з’явились страви з позначкою “Суперстрава для Superhumans”, зазначений відсоток з прибутку від яких заклади перерахують на підтримку SuperHumans Center.
Суперстрава — десерт «Бавовна»
Суперстрава — галушки у соусі 5 сирів
Суперстрава — рамен з качкою
Суперстрава — пад тай з куркою, креветками, тофу, овочами, яйцем і тамариндово-рибним соусом
Суперстрава — сирники з маскарпоне і пюре манго-маракуйя
Суперстрава — форшмак, який готується прямо за вашим столом
Суперстрава — вареники з халвою
Суперстрава — малиновий медовик з трояндовим варенням
Суперстрава — курячий бульйон з локшиною
Суперстрава — величезні аргентинські креветки на грилі з картопляними діпами та міксом салатів
Суперстрава — бабагануш з копченою паприкою, часником конфі, петрушкою і солоними крекерами
Суперстрава — яловична вирізка, яку обсмажують на маслі за столиком гостя
Суперстрава — пончик-бокс, в якому 36 пончиків та 4 соуси
17 вересня у КВЦ “Парковий” відбудеться Young Chefs — масштабна гастрономічна подія, яка об’єднує шефів нового покоління, кухарів, рестораторів, дослідників, стартаперів та фудіз. Організатори Young Chefs — компанія Hoteliero (Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Be Wine, Barometer International Bar Show).
З 2023 року Hoteliero на всіх своїх подіях підтримує благодійні ініціативи SuperHumans Center — всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей.
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi