«Святкуємо багатство сезону»: ресторан Noma розпочинає літній сезон 1 червня - PostEat

пошук

«Святкуємо багатство сезону»: ресторан Noma розпочинає літній сезон 1 червня
30-04-2021 0 876


Один з найкращих ресторанів світу Noma у Копенгагені відкриває літній сезон 1 червня 2021 року. Літній сезон триватиме до 11 вересня, гостей зустрічатимуть з вівторка по суботу. Офіційно бронювання розпочалось 29 квітня.

«Ми надали пріоритет тим скасованим або перенесеним резервам, на які вплинули обмеження минулорічного локдауну. Як результат, більшість доступних столів заброньовані для компаній від 3-х і більше гостей. Якщо вам не вдається знайти столик з бажаними датами, ви можете записатись до списку очікування», — зазначають у повідомленні.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от noma (@nomacph)

Цього літа в ресторані Noma знову обіцяють меню, яким «святкуватимуть багатство сезону», водночас продовжуючи підтримувати якомога більше людей з ресторанної та продовольчої сфери. Гості можуть розраховувати на смачні овочі та свіжі морепродукти. «Ми з нетерпінням чекаємо, щоб показати вам всю творчість і позитив, які допомогли нам вийти з дуже складного періоду», — резюмують у ресторані.

Ресторан Noma відкритий в 2003 році шеф-кухарем Рене Редзепі у столиці Данії Копенгагені. Назва «Noma» є абревіатурою від слів «Nordisk Mad» (у перекладі «північна їжа»).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Noma визнавався кращим рестораном в світі в 2010, 2011, 2012 і 2014 роках, а також отримав дві зірки Michelin. Детально про Рене Редзепі, ресторан Noma і найзначнішу кулінарну революцію в північному регіоні редакція PostEat розповідала в цьому матеріалі.

Фото: Facebook Noma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi