Тепер ви можете побачити себе в тарілці з улюбленою їжею - PostEat

пошук

Тепер ви можете побачити себе в тарілці з улюбленою їжею
12-10-2020 0 963


Суп з пельменями, повна тарілка локшини, шоколадний фондан чи будь-що інше татуювальник Джефф Сегундо може перенести вас до світу їжі завдяки своєму таланту та фарбам.

Переглядати сторінку Big Food Mood в Інстаграмі це все одно, що зазирнути у щасливіший, трохи сюрреалістичний та дивовижно смачний світ. Головна ідея полягає у зображенні людей серед їх улюблених страв. На сторінці можна побачити чоловіка, який їде на спині омара з тризубом в руці; чашу локшини, усередині якої знаходяться персонажі Studio Ghibli; жінку, що сидить у бамбуковому пароплаві в оточенні гарячих сяолунбао.

Фото: Big Food Mood instagram

Усе це може виглядати несерйозно, але художник з Мельбурна, Джефф Сегундо, намагається зробити усе можливе, аби трохи підняти настрій користувачам Інстаграму в цей складний для багатьох рік. Після подій, які відбулись через Covid-19 — карантин та обмеження на поїздки Сегундо опинився без роботи і на іншому боці світу від своєї дівчини Ніколь. Маючи на меті підбадьорити її, він намалював портрет дівчини поєднуючи його з зображенням улюбленої страви.

Так усе і почалось. Далі він уже малював друзів, потім друзів друзів, а потім почало надходити все більше і більше запитів. Тож зовсім скоро виник тренд Big Food Mood.

Фото: Big Food Mood instagram

Проект став новим, але захопливим викликом для художника, який раніше працював графічним дизайнером. «Мій стиль татуювання не має нічого спільного з портретом. Мої малюнки наразі більше схожі на карикатури  яскраві і радісні», — говорить він. Джефф черпає натхнення з різних джерел: Проект «Кольори» на Youtube, що пропонує нові музичні композиції; Гудетама, японський мультфільм, який присвячений «ледачому» яйцю; та Studio Ghibli — студія японської анімації.

Кожен портрет є результатом тісної співпраці з клієнтом. Сегундо просить їх назвати декілька улюблених страв, а потім замислюється як їх поєднати. Можливо, намалювати як людина робить стійку на руках при цьому занурюючи полуницю в шоколадний фонтан, або, можливо, як хтось серфінгує на горошині або левітує над мискою асаї. «Я просто хочу, щоб це було якось смішно» — зазначає художник.

Фото: Big Food Mood instagram

Зірка Інстаграму Salt Bae каже, що декілька його нових ресторанів  відкриються «дуже скоро»

The Good Advice Cupcake: милий мультиплікаційний персонаж дає корисні поради користувачам фейсбука та інстаграма

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi