Тільді Свінтон виповнилось 59 років. Які смаки у їжі та напоях має актриса - PostEat

пошук

Тільді Свінтон виповнилось 59 років. Які смаки у їжі та напоях має актриса
07-11-2019 0 965

5 листопада «оскароносній» Тільді Свінтон виповнилось 59 років. PostEat проаналізував інтерв’ю британки, її публічні появи у ресторанах й барах та підготував добірку фактів гастрономічні вподобання актриси.

2014 року редакція журналу GQ назвала Тільду Свінтон «жінкою року» та на основі інтерв’ю підготувала інформаційну довідку про неї. Виявилось, що улюблена страва Тільди Свінтон — шотландський аналог української кров’янки «гагіс» (haggis). Цю святкову страву готують з баранячого ліверу (легень, серця, печінки), цибулі, сала та смаженого борошна, якими фарширують баранячий шлунок та відварюють. Також актриса зізналась, що мріє взяти участь у конкурсі салатів.

2018 року у Лондоні відкрилась літературна чайна Teatulia. Книги в закладі були підібрані особисто Тільдою Свінтон. «Читання та чай поєднані одне з одним, як вдих та видих. Не поспішайте, знайдіть час для чашки чистої “гармонії”. Відрізняйте голос від галасу», — написала актриса у пам’ятній листівці для гостей закладу.

Щодо алкоголю, то Тільда не вживає його або вживає дуже мало. В одному з інтерв’ю вона зізналась, що від алкогольних напоїв почувається погано. Від наркотиків тим паче. Але зазначає, що більшість по-справжньому енергійних, живих та цікавих людей у її житті зловживали алкогольними напоями. Під час інтерв’ю для британського видання Esquire вона пригостила журналіста кавою, а сама пила коксову воду. «Ви п’єте, тому що кокосова вода корисна?», — спитав її репортер. «Мені просто подобається смак», — відповіла актриса.

На запитання, чи готує Тільда вдома зазвичай відповідає, що на кухню не вистачає часу. Але, якщо видається вільний час, то готує страви з риби. Це може бути рибний паштет або рибний пиріг, яке неодноразово називає своєю «коронною» стравою. Рибний пиріг Тільда готує на сімейні вечері або коли приймає друзів вдома.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi