У барі BAD BOY проведуть благодійний аукціон та відбудеться дегустація українських вин - PostEat

пошук

У барі BAD BOY проведуть благодійний аукціон та відбудеться дегустація українських вин
23-09-2022 0 477


В суботу, 24 вересня, у столичному барі BAD BOY пройде велика поп-ап вечірка з дегустацією 50 вин українських виноробів. На заході будуть представлені такі виноробні: Wine Idea, Fathers Wine, Stakhovsky Wines, Beykush Winery, Колоніст, Vinoman, Сімейна виноробня Мар‘яна Шевченка та Biologist.

Фото надане організатором

Івент розпочнеться о 13:00 під спеціальне меню від бару. О 18:00 починається благодійний аукціон рідкісних українських колекційних вин.

Також під час вечірки будуть збирати кошти для підрозділу ЗСУ, в якому захищає Україну один з сомельє BAD BOY. За донат вам наллють келих вина.

Місце проведення: BAD BOY, вул. Дніпровська набережна, 14к

Вхід вільний.

Детальніша інформація про виноробів, та вина, які будуть представлені на івенті:

  1. Регіон Поділля.

Тернопілля, м. Гусятин.

Сімейна виноробня Fathers Wine.

Це можливість познайомитись з винами виноробні, особливу увагу звертайте на вино “Рожевий Квадрат” та витримане червоне “Лице”. Від виноробні також будуть представлені їхні легендарні ігристі “Пет Нати”.

  1. Центральний регіон.

Київщина, с. Ясногородка.

Виноробня Wine Idea.

Невелика виноробня Київщини, яка на собі відчула присутність війни в нашій країні. Зверніть увагу на вина із сортів Совіньйон Блан та Одеський Чорний.

  1. Регіон Закарпаття.

Закарпаття, с. Мужієво.

Виноробня Stakhovsky Wines.

Вина того самого тенісиста Сергія Стаховського, який прославляв на спортивному фронті нашу неньку Україну. З 2015 відкрив новий фронт — виноробний. Обов’язково до дегустації червоне “Мерло 2019” та єдиний “Оранж Закарпаття” з сорту Трамінер.

  1. Регіон Причорномор‘я.

Миколаївщина, с. Чорноморка.

Виноробня Beykush Winery.

Виноробня-феномен на просторі нашої країни. Експериментатори, інноватори, вина яких хотів отримати кожен сомельє ще до початку старту офіційних продажів. Ігристі класичним методом “Beresagne”, “Mr. Pinotage” та легендарна “Арбіну”.

  1. Регіон Бессарабія.

Одещина, с. Криничне.

Виноробня Колоніст.

Найтитулованіша сімейна виноробня нашої держави. Якщо ви не пробували їхні вина-то великий гріх. Виправляйтесь!

Особливо радять ігристе класичним методом “Біссер”, фруктовий “Ріслінг” та елегантне червоне “Висока Гама”. На десерт можна кріплене “Башту”. Смакота!

  1. Центральний регіон.

Чернігівщина, с. Жавинка.

Виноробня Vinoman.

Найбільше відкриття цього року. Організатори підібрали єдиний та влучний синонім до всіх вин виноробні — чистота. Та й коли ви пробували вина з Чернігівщини? То ж бо і воно! Рекомендуємо до дегустації всі вина, особливо бочкове “Ркацітелі”, рожеве “Мерло” та червоне “Каберне Совіньйон — Мерло”.

  1. Регіон Причорномор’я.

Одещина, м. Біляївка.

Сімейна виноробня Мар’яна Шевченка.

Найменший крафтовий виробник у лайн апі. Яскраві вина, які випускаються в дуже обмежених релізах, на всіх не вистачає. Вино “Аліберне” та “Каберне Совіньйон” — це щось неймовірне.

  1. Центральний регіон.

Київщина, с. Лісники.

Виноробня Biologist.

Ці хлопці вже відомі серед винолюбів своїм бунтарським характером. Суцільний винний панк-рок, де особливе місце займають вина в стилі оранж і не тільки. Запам’ятовуйте: “Chardonnay Orange”, “Rkatsiteli Orange”, а також “Rose Bland” та червоний “Одеський Чорний”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi