У Чилі поліцейські спробували розігнати мітинг пасічників, але їх покусали бджоли - відео - PostEat

пошук

У Чилі поліцейські спробували розігнати мітинг пасічників, але їх покусали бджоли - відео
11-01-2022 0 398


У Чилі бджолярі провели акцію протесту за участі 10 тисяч бджіл. Семеро поліцейських було госпіталізовано через укуси бджіл після того, як вони намагалися заарештувати протестувальників і прибрати вулики. Про це повідомляє видання SBS News.

За словами місцевої влади, четверо бджолярів було затримано після акції протесту перед президентським палацом в Сантьяго.

Тривала посуха в країні та підвищення температури негативно впливають на популяцію бджіл і, як наслідок, на виробництво меду. Пасічники вимагали, щоб держава підвищила ціни на мед або надала субсидії його виробникам. Вони попросили про зустріч із президентом країни.

Бджолярі встановили близько 60 вуликів, у яких містилося близько 10 000 бджіл на проспекті перед палацом. Поліцейські спробували заарештувати протестувальників, проте на них напали бджоли. Семеро правоохоронців з укусами госпіталізували до лікарні.

Представник міністерства сільського господарства у районі Сантьяго сказав журналістам, що відомство також стурбоване впливом посухи на бджіл.

Регіональний секретар з сільського господарства Омар Гусман заявив, що уряд вже кілька місяців надає допомогу 20 громадам, які зазнають гострої нестачі води.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi