У дитсадку і інтернаті Одеської області виявили небезпечні продукти - PostEat

пошук

У дитсадку і інтернаті Одеської області виявили небезпечні продукти
20-10-2021 0 323


Харчові продукти, які не відповідають мікробіологічним нормам і допустимим показникам нітратів, були виявлені в дитячих установах Одеської області. Про це повідомляє Держпродспоживслужба в Одеській області.

Так, в дошкільному навчальному закладі «Теремок» в Доброславі проби буряка зі сметаною показали невідповідність за мікробіологічними показниками.

У Роздільнянському районі в Андрієво-Іванівській загальноосвітній школі (інтернаті I-II ступенів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування) виявили сир твердий «Російський» (виробник: ТОВ «Охтирська молочна промислова компанія «Славія»), який теж показував патогенну мікробіологію.

“В зразку буряк, дати пакування: 06.09.2021, виробник ФГ «СОЮЗ ТТТ» відібраний під час здійснення  позапланового заходу державного контролю (відбір зразків) на потужності ФОП Мордовцевої Ольги Миколаївни встановлено невідповідність за фізіко-хімічним показником (нітрати мг/кг) становить 2397,75 мг/кг (допустима норма — не більше 1400,0 мг/кг), що не відповідає вимогам Наказу Міністерства охорони здоров’я України”, — йдеться в повідомленні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi