У Дніпрі відкриють бізнес-центр з французьким бістро під керівництвом шеф-кухаря, кав’ярнею та баром - PostEat

пошук

У Дніпрі відкриють бізнес-центр з французьким бістро під керівництвом шеф-кухаря, кав’ярнею та баром
24-01-2020 0 980


Бізнес-простір Creative States відкриють весною 2020 року, написав у фейсбук засновник і CEO мережі Creative States Ілля Кенігштейн. Окрім бістро, кав’ярні та бару у новому робочому просторі передбачена зала для презентацій, переговорні, спальні капсули, душові, дитячі кімнати тощо.

Робочий простір Creative States площею понад 3 500 кв.м відкриють на третьому поверсі БЦ ««Кудашівський» на вулиці Барикадній. Простір зможе вмістити 600 відвідувачів одночасно.


Згідно з дописом Кенігштейна у закладі на території робочого простору зроблять акцент на свіжій та правильній їжі. Для відвідувачів готуватимуть 4-5 видів кави, декаф та декілька видів чаю.


Щоп’ятниці з 18:00 до 20:00 у робочому просторі проходитимуть happy hours, коли резидентів безкоштовно пригощатимуть коктейлями та вином.

Восени 2019 року у Дніпрі відкрився винний бар і магазин алкоголю «Бібліотека вина» на Яворницького. Засновники бачать заклад місцем «винної культури» у місті — тут можна буде отримати консультацію, взяти вино з собою або випити його в форматі винного бару на другому поверсі.

Фото: facebook.com/creativestates.net

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi