У Франції хочуть заборонити обігрів та охолодження відкритих терас - PostEat

пошук

У Франції хочуть заборонити обігрів та охолодження відкритих терас
30-07-2020 0 706


Міністерка екології Франції планує заборонити обігрів та охолодження площ поза залами кафе, барів та ресторанів. «Це суперечить екологічному ставленню до ресурсів», — пояснює чиновниця.

Барбара Помпілі (Barbara Pompili) вважає, що опалення та обігрів терас йдуть врозріз з ідеями екологічного ставлення до енергетичних ресурсів та стає однієї з причин надмірного використання електроенергії.

Міністерка заявила, що ініціює заборону опалення та охолодження літніх терас. На думку чиновниці, прийшла пора покласти край екологічним помилкам на кшталт максимального обігріву тераси взимку задля задоволення випити каву на терасі. Нововведення запровадять не раніше кінця зими, бо враховують складну ситуацію у якій опинились ресторани після Covid-19.

Французький ресторатор Ксав’є Денамур (Xavier Denamur) заявив, що зараз відкриті тераси забезпечують роботою до 30 000 працівників у Франції, а для введення заборони потрібен перехідний період у три роки.

 

«Вплив такого обладнання [на екологію] значно менший, ніж вплив тисячі дизельних позашляховиків, які їздять нашими вулицями, не кажучи вже про круїзні лайнери. Я підтримую заборону, але не через шість місяців, а через три роки», — вважає ресторатор. 

Фото: marriott.com

Читайте також:

Літні тераси ресторанів Києва в міських парках

Літні тераси Києва з фонтанами: краса та прохолода

Затишні тераси Києва: де сховатися від міської метушні та відпочити на свіжому повітрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi