пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
50 ресторанів Франції у новому гіду «Мішлен» вперше відмічені позначкою «зелена конюшина».
«Зеленою зіркою», як її назвали у ЗМІ, гід «Мішлен» відмітив «шеф-кухарів, які взяли на себе відповідальність за збереження ресурсів, біорізноманіття та скорочення відходів».
MICHELIN Debuts New Sustainable Gastronomy Icon
The green clover icon was first unveiled in the MICHELIN Guide France 2020 to highlight restaurants that promote sustainable dining. https://t.co/6WxBdWEvwY— The MICHELIN Guide (@MichelinGuideUK) February 2, 2020
Нова позначка екологічності покликана привернути увагу читачів та інших шефів до ідей та практик піонерів сталої гастрономії. Поки «зелена конюшина» була використана лише у гіді «Мішлен» закладами Франції. Невідомо, чи будуть її застосовувати у гідах для інших країн.
У Франції «зеленою зіркою» були відмічені Мауро Колагреко (Mauro Colagreco), Лоран Петі (Laurent Petit), Ален Пассар (), Амелі Дарвас (Amélie Darvas) тощо.
Наприкінці 2019 року шеф першого безвідходного ресторану Великої Британії Silo Дуглас МакМастер (Douglas McMaster) знявся у фільмі про перші роки існування закладу. У січні 2020 року нью-йоркський шеф-кухар Макс Ла Манна (Max La Manna) розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом.
Фото: PostEat
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi