У гіді «Мішлен» з'явилась нова позначка «зелена конюшина». Що вона значить? - PostEat

пошук

У гіді «Мішлен» з'явилась нова позначка «зелена конюшина». Що вона значить?
04-02-2020 0 815


50 ресторанів Франції у новому гіду «Мішлен» вперше відмічені позначкою «зелена конюшина».

«Зеленою зіркою», як її назвали у ЗМІ, гід «Мішлен» відмітив «шеф-кухарів, які взяли на себе відповідальність за збереження ресурсів, біорізноманіття та скорочення відходів».

Нова позначка екологічності покликана привернути увагу читачів та інших шефів до ідей та практик піонерів сталої гастрономії. Поки «зелена конюшина» була використана лише у гіді «Мішлен» закладами Франції. Невідомо, чи будуть її застосовувати у гідах для інших країн.

У Франції «зеленою зіркою» були відмічені Мауро Колагреко (Mauro Colagreco), Лоран Петі (Laurent Petit), Ален Пассар (), Амелі Дарвас (Amélie Darvas) тощо.

Наприкінці 2019 року шеф першого безвідходного ресторану Великої Британії Silo Дуглас МакМастер (Douglas McMaster) знявся у фільмі про перші роки існування закладу. У січні 2020 року нью-йоркський шеф-кухар Макс Ла Манна (Max La Manna) розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом.

Фото: PostEat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi