У Києві запустили доставку готових алкогольних коктейлів - PostEat

пошук

У Києві запустили доставку готових алкогольних коктейлів
27-03-2020 0 1757

Партнери

Автор


У Києві почав працювати сервіс доставки алкогольних коктейлів Bodler. Як не виходячи з дому отримати коктейль, як в улюбленому барі?

На тлі карантину українці починають знаходити нові робочі бізнес-моделі. Популярний хештег #stayhome і продовження карантину мінімум на місяць посприяли появі сервісу Bodler — сервісу, якого нам всім так не вистачало.

В меню Bodler — чотири класичних коктейлі, що приготовані барменами: Negroni, Boulevardier, Daiquiri і авторський Basilio (Dry Martini, витриманий на листках базиліка). Їх вам привезуть в стильних скляних пляшках прямо додому разом із кілограмом льоду.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Розробники сервісу кажуть, що це їх невеликий внесок в нову реальність під назвою «Залишайтеся вдома».

«Ми створили сервіс, який допоможе додати різнокольорових фарб дням та вечорам киян під час карантину. Наш бармен приготує коктейль, а кур’єр доставить його вам до дверей квартири. Доставку здійснюють кур’єри, які працюють тільки з нами і виключно на особистих автомобілях. Так ми мінімізуємо кількість контактів між людьми в процесі між замовленням та отриманням коктейлю«

Зараз Bodler працює в тестовому режимі і здійснюєть безкоштовну доставку по чотирьом районам: Печерський, Шевченківський, Подільський і частково Голосіївський. Замовлення приймають заздалегідь: щоб отримати коктейлі сьогодні, замовлення необхідно оформити до 15:00 поточного дня.

Коктейлі привозять в пляшках ємністю 700 ml, що дорівнює шести порцій. Разом із замовленням вам також привезуть кілограм льоду в кубиках.

Вартість 1000 UAH та дисконт -40% по промокодом: QUARANTINE

Більше про сервіс: instagram.com/bodler_alcatering/

 

Фото надані автором

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi