У Le Silpo розпочинається ягідний сезон. Чим він особливий? - PostEat

пошук

У Le Silpo розпочинається ягідний сезон. Чим він особливий?
25-06-2020 0 979


19-28 червня у всіх магазинах Le Silpo будуть готувати страви з ягодами — випічку, кондитерські вироби, гранолу. Загалом у мережі буде представлено 32 види ягід — різні сорти полуниці, суниці, черешні, вишні, лохини, ожини, жимолості, аґрусу, малини, смородини, чорниці та шовковиці.

«На фестиваль прямують ягоди з усіх куточків України та різних країн світу. Їх добором займаються професіонали галузі — команда департаменту овочів і фруктів, відділи закупівель, комерційний та логістики і регіональні менеджери. Продукти везуть та зберігають із дотриманням товарного сусідства та температурних режимів — все, щоб ви насолоджувалися найсвіжішими, соковитими ягодами», — сказала керівниця департаменту овочів і фруктів Le Silpo Анна Густова.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Друзі, зустрічайте ягідний сезон у Le Silpo! З 19.06 по 28.06 у всіх Le Silpo на вас чекає ягідний бум. Усі відділи підготували щось смачненьке з ягодами — випічку, кондитерські вироби, гранолу. Веземо для вас 32 види ягід, різні сорти полуниці, суниці, черешні, вишні, лохини, ожини, жимолості, аґрусу, малини, смородини, чорниці та шовковиці. ⠀ Інсайдом з підготовки до ягідного сезону ділиться керівник Департаменту овочів і фруктів — Анна Густова: На фестиваль прямують ягоди з усіх куточків України та різних країн світу. Їх добором займаються професіонали галузі — команда Департаменту овочів і фруктів, відділи Закупівель, Комерційний та Логістики і регіональні менеджери. Продукти везуть та зберігають із дотриманням товарного сусідства та температурних режимів — все, щоб ви насолоджувалися найсвіжішими, соковитими ягодами.

Публикация от Le Silpo (@lesilpo)


Фото: Instagram Le Silpo

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi