пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
У районі Паддінгтон у Лондоні з листопада 2020 року на постійній основі працюватиме проєкт «Сирна баржа» (Cheese Barge). У двоповерховому ресторані на воді гостям запропонують фермерські сири та десятки страв британської кухні з сиром.
«Сирна баржа» — це проєкт групи ресторанів The Cheese Bar, які спеціалізуються на стравах з сиром. У 2019 році група The Cheese Bar запустила, наприклад проєкт «сирного конвеєра» Pick & Cheese.
Cheese Barge створено студією Adam Richards Architects, чия команда дизайнерів надихалась книжним магазином Electra у Венеції. Баржа-ресторан на 40 посадкових місць буде постійно пришвартована біля каналу Grand Union Canal.
За кухню нового місця відповідає тандем шефів Рейгана Елленбрука (Reagan Ellenbroek) та Росса Килінга (Ross Keeling). Очікується, що меню складатиметься зі страв британської кухні одним з інгредієнтів яких обов’язково буде сир.
Також у закладі можна гість зможе самостійно зібрати собі сирну тарілку з улюбленими сирами та спробувати сезонні британські сири.
Фото: Adam Richards Architects
Читайте також:
Сир діє на мозок, як наркотик і викликає звикання — дослідження
Австралійські сировари замінили корів мікробами
Food Insider зняв відео про те, як ферма у Франції виготовляє 300 головок сиру брі на день
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi