У Німеччині з’явилась «антиҐрета», яка заперечує зміни в кліматі - PostEat

пошук

У Німеччині з’явилась «антиҐрета», яка заперечує зміни в кліматі
28-02-2020 0 1369


19-річна блогерка Наомі Зайбт (Naomi Seibt) стала популярною, критикуючи екологічний активізм та заперечуючи загрози глобального потепління. Виявились, що німкеня отримує гроші від Інституту Хартленда (The Heartland Institute), який фінансується Трампом та пов’язана з німецькими євроскептиками «Альтернатива для Німеччини» (AfD).

На Наомі Зайбт звернули увагу після того, як у ЗМІ потрапила інформація про її можливий виступ на Конференції консервативних рухів (CPAC) у США 26-29 лютого. Серед інших доповідачів зазначений і президент США Дональд Трамп.

 

 

Зайбт критикує екологічних активістів, які бачать у діяльності людини одну з головних причин зміни клімату. «Кліматична істерика — це антигуманна і людиноненависницька ідеологія. Нам нав’язують почуття вини, змушують думати, що у людства немає майбутнього. Це неправда!», —наголошує німкеня у своїх виступах. Також Наомі вважає оцінки наслідків кліматичних змін перебільшеними і називає себе «кліматичною реалісткою».

 

 

З’ясувалось, що Наомі Зайбт отримує фінансування від Інституту Хартленда (The Heartland Institute), який виступає з критикою екологічного активізму та пов’язаний з Дональдом Трампом. Цей факт суперечить заявам Наомі, яка говорить про себе, як про «незалежну та позасистемну активістку».

Наомі неодноразового заявляла про «відсутність ідеології» в її позиції. Але перше відео на каналі Зайбт на YouTube — це вірш, який подано на поетичний конкурс, організований партією німецьких правих популістів та євроскептиків «Альтернатива для Німеччини» (AfD).

Найновіше відео Наомі знято на зібранні цієї політичної партії. Функціонери AfD називають її членкинею партії, хоча дівчина заперечує це. Окрім питань  екологічного активізму, Наомі також хвилює популярність ідей фемінізму та нелегальної міграції. Опоненти Наомі вважають її заяви про перебільшення кліматичних загроз дивними, бо зазвичай такі оцінки базуються на наукових дослідженнях, які можна знайти у вільному доступі.

 

 

Читайте також:

Біллі Айліш закликала фанатів стати вегетаріанцями. Вона кумир мільйонів.

BBC анонсувала серіал за участю Ґрети Тунберґ.

Які вина і винні регіони ми можемо втратити через зміни клімат.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi