У Польщі відбудеться дегустація українських вин «Майстер-клас: Вина України» - PostEat

пошук

У Польщі відбудеться дегустація українських вин «Майстер-клас: Вина України»
10-05-2022 0 638


У Варшаві, Польща, 11 травня відбудеться дегустація українських вин для місцевих сомельє, баєрів та імпортерів під назвою «Майстер-клас: Вина України». Про це повідомляється на сайті заходу.

“Війна в Україні знищила велику кількість діючих там виноробних господарств. Уцілілим виробникам надзвичайно важливо знайти місця для наступних урожаїв своїх вин. Ніщо так не допоможе виноробам, як продавати/експортувати своє вино та збирати кошти для продовження виробництва.

Незважаючи на великі труднощі, нам вдалося налагодити контакти з кількома виноробнями, яким ми дуже хочемо допомогти у цю надзвичайно важку для них хвилину”, — розповідають організатори.

Польських імпортерів запрошують взяти участь у майстер-класі, під час якого представники вин України будуть презентувати українське виноробство, його історію та сучасний стан, а також проведуть дегустацію кількох вин.

На заході будуть представлені: 

  • Biologist Winery
  • 46 Parallel
  • Father’s Wine
  • Stakhovsky Winery
  • Shabo Winery

Генеральна директорка і власниця виноробної компанії 46 Parallel Wine Group Анна Горкун буде особисто презентувати вино El Capitan Brut Rose.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi