У Польщі відбувся благодійний фестиваль натурального вина SuperNatural Wine Festival - PostEat

пошук

У Польщі відбувся благодійний фестиваль натурального вина SuperNatural Wine Festival
09-05-2022 0 512


У Вроцлаві, Польща, 7 травня, відбувся благодійний фестиваль натурального вина SuperNatural Wine Festival на якому були особисто 15 виноробів, а ще 50 відправили вина.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фестиваль мав відбутися 26 лютого 2022 року в Києві. Його б відвідало 3000 шанувальників вина та були б представлені винороби з різних країн, але 24 лютого росія напала на Україну. 

“На початку березня росіяни також знищили головний склад нашої компанії. У ньому зберігалися вина з найкращих виноробних заводів світу. Рідкісні, ексклюзивні вина спалені через російських фашистів. Це обійшлося нашій компанії 15 мільйонів євро.

У ці трагічні для України дні ми отримали величезну підтримку виноробів з різних країн. Найдобріші слова, гуманітарна допомога, спеціальні етикетки, фонди, благодійні продажі – наші партнери справжні брендові амбасадори України на своїх землях.

Ми не можемо зробити фестиваль зараз на нашій землі, але ми хочемо використати будь-який шанс допомогти нашій країні та нашій компанії.

Завдяки нашим друзям у Польщі ми вирішили зробити, 7 травня, у Вроцлаві SuperNatural Wine Festival”, — йдеться у повідомленні компанії. 

Ця подія надасть фінансову підтримку, а також буде можливістю для шанувальників вина з Польщі відчути атмосферу, яка для нас наразі неможлива.

“50% від продажу квитків піде на Збройні Сили України, решта – на підтримку нашої команди. Це допоможе нам вистояти і запросити вас наступного разу до Києва!”, — розповіли організатори.

Фото: Facebook SuperNatural Wine Festival

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi