У Валенсії працює ресторан-печера - PostEat

пошук

У Валенсії працює ресторан-печера
25-01-2022 0 548


У Валенсії, Іспанія, відкрився новий ресторан Living Bakkali, яскравий органічний інтер’єр якого спроєктувала іспанська студія Masquespacio. Дизайнери постаралися відтворити знакові елементи близькосхідної архітектури: вбудовані лави і перегородки, округлі форми прорізів і теплу палітру теракотових і рожевих відтінків.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Затишний інтер’єр з м’яким підсвічуванням і шорсткими стінами вийшов схожим на печеру. Простір розбитий на невеликі зали перегородками, які плавно перетікають у низькі вбудовані лави, а столики біля вікон заховані в арочні отвори. Щоб архітектура ресторану нагадувала східну, автори збудували справжній лабіринт із мікроцементу зі згладженими кутами та декоративними вікнами різної форми. У середині приміщення розташована приватна обідня зала, до якої веде вузький коридор, обрамлений підсвіченими фіранками.

Подібність із глинобитним арабським будинком підкреслює і кремова штукатурка, якою оброблені стіни, стелі та вбудовані конструкції. На додаток до неї дизайнери Masquespacio, відомі своєю любов’ю до яскравих кольорів, вибрали насичений теракотовий відтінок оббивки подушок та крісел. Ніжно-рожеві стіни пом’якшують контраст. Плавні лінії та теплі тони коричневого спектру викликають у пам’яті не тільки архітектуру близькосхідних міст, а й піщані дюни навколишньої пустелі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi