У Варшаві ресторан штрафував співробітників за оцінку нижче «4 зірки» у Facebook - PostEat

пошук

У Варшаві ресторан штрафував співробітників за оцінку нижче «4 зірки» у Facebook
21-01-2020 0 565


Згідно з дописом співробітника ресторану La Tomatina у групі «Чорний список-Гастрономія-Варшава» всій зміні нараховувався штраф у 50 злотих (300 грн) за оцінку нижче «4 зірок», пропущений телефонний дзвінок від гостя або не помиті вікна.

У дописі сказано, що ніхто зі співробітників не мав офіційного робочого контракту з рестораном. Але з кожного співробітника перші 10 місяців знімався «депозит» у розмірі 50 злотих, щоб запобігти раптовому звільненню без попередження.


Після публікації посту про умови праці у лютому 2019 року, користувачі понизили рейтинг закладу фейсбук і шкалу оцінок зі сторінки прибрали. Нещодавно у дописі з’явилось оновлення — через допис у фейсбук двох працівників звільнили, сам заклад продовжує працювати. Чи були скасовані штрафи і чи поліпшились умови праці — невідомо.

Це не перший скандал з La Tomatina — весною 2018 року варшавську піцерію критикували додавання 10% ціни страв і напоїв до рахунку, якщо гість був іноземцем.

Нагадаймо, що 2019 року туристичний онлайн-сервіс Big 7 Travel віддав третє місце у рейтингу ТОП-50 дайв-барів світу варшавському Pijana Wiśnia («П’яна Вишня»). Також ресторан «Ресторація Бачевських» у Варшаві на конкурсі Restaurant Week Polska назвали одним з кращих у місті та нагородили шефа за майстерність.

Фото: unsplash.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi