У Великобританії планують перенести дату повного зняття обмежень з ресторанів - PostEat

пошук

У Великобританії планують перенести дату повного зняття обмежень з ресторанів
10-06-2021 0 345


Лондонські заклади харчування готуються до затримки остаточного скасування обмежень викликаних коронавірусом. Спочатку це було заплановано на 21 червня, але швидше всього обмеження знімуть в перший тиждень липня, повідомляє Eater

Двотижнева затримка, про яку всі говорять, дасть уряду час забезпечити, щоб усі люди старші 50 років отримали свою другу дозу вакцини. В уряді цю групу людей вважають статистично найбільш вразливими до COVID-19.

Для ресторанів затримка зі зняття обмежень означає, що гості повинні дотримуватись правила соціального дистанціювання «один метр плюс». Також, якщо компанія складається з більше, чим шести осіб, то їм не може вечеряти разом за одним столом, хіба що за двома різними столиками.

Прем’єр-міністр Борис Джонсон також неодноразово зазначав, що уряд в 2021 році буде керуватись даними, а не датами.

«Ми будемо продовжувати спостерігати за даними ще близько тижня і, що найважливіше, спостерігатимемо за кількістю нових випадків і за кількості людей, які потраплять у лікарню», — сказав міністр охорони здоров’я Метт Хенкок, пояснюючи, що обмеження не знімуть 21 червня.

Нагадаємо, 17 травня лондонським ресторанам дозволили обслуговувати людей в приміщені, тому затримка зі зняттям усіх обмежень, навряд чи викличе занадто велике занепокоєння.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi