У Всесвітній день кавуна «Сільпо» розповідає, які кавуни і звідки чекати - PostEat

пошук

У Всесвітній день кавуна «Сільпо» розповідає, які кавуни і звідки чекати
03-08-2022 0 1069


Мережа продовольчих супермаркетів «Сільпо» розповіла, звідки цьогоріч приїхали кавуни на полиці магазинів. Про це «Сільпо» повідомило у Facebook.

“Цього року кавун для всіх нас, напевно, символізує віру в перемогу. Як і черешня, помідори, дині та інші фрукти й овочі, які ми не можемо отримати з рідної Херсонщини через окупацію. І поки ЗСУ роблять усе можливе, щоб звільнити український південь від ворога, ми шукаємо, звідки та як доставити у «Сільпо» кавуни й дині. Щоб ми всі могли підтримати себе вітамінами цього виснажливого і тривожного літа 2022-го.

Одразу скажемо: знайти заміну херсонському кавуну — завдання із соняхом*. Кавуни з Херсонщини — не просто бренд чи наша національна гордість. Це величезні обсяги, яких вистачало на всю країну. Адже 75% всіх баштанних культур вирощується саме там. Лиш згадати, як ми доставляли до Києва сотні тонн кавунів баржами”, — розповідають у компанії.

«Сільпо» старалося знайти українських фермерів, тому на полицях можна знайти органічні дині та кавуни від «Дунайського аграрія» з Одеської області. Далі з тижня на тиждень має прибути партія кавунів звичайних, а також кавунів Вогник, Стайл та Міні екстазі від «Уманського тепличного комбінату» і «Південьагропереробки» з Одеської області.

“Нас трішки підвела погода та прохолодний кінець липня, тому збір урожаю затримався. Але паралельно ми вже завезли значні партії кавуна звичайного з Греції, Румунії та Молдови. Знайшли також надзвичайно солодкі кавуни без кісточок в Іспанії: на наших полицях вже є червоні, жовті та міні з Валенсії, Аліканте, Мурсії, Алмерії та Севільї. Гості «Сільпо» також могли насолодитися і динями Галія, П’єла де Сапо та Канталуп з тих самих сонячних іспанських країв. У продажу пропонуємо і дині з Туреччини – Сортову та Амал”, — додають у компанії.

Фото: Facebook Сільпо

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi