У Херсоні нічний клуб «перетворили» на літній кінотеатр «Вілюр» ім. Миколи Тищенка - PostEat

пошук

У Херсоні нічний клуб «перетворили» на літній кінотеатр «Вілюр» ім. Миколи Тищенка
17-07-2020 0 1205


Власник нічного клубу «Шаде» у Херсоні Ілля Карамаліков анонсував перший кінопоказ у літньому кінотеатрі «Вілюр» ім. Миколи Тищенка на території клубу. Очікується, що цей крок дозволить розважальному комплексу обійти заборону працювати після 23:00.

Про відкриття кінотеатру стало відомо з допису Іллі Карамаліков у фейсбук. Він написав, що «що люди орендували частину майданчика «Шаде», їм щастить, кінотеатрам працювати можна, вірус у кіно не ходить, а ми поспостерігаємо осторонь, с тихою заздрістю».

На сторінці кінотеатру роз’яснюється, що він виник, як відповідь на заборону Кабміном роботи розважальних закладів після 23:00.

Далі пряма мова:

«Всем привет. Скорей всего вы слышали о постановлении Кабинета министров, который считает что Корона вирус ночью распространяется сильнее чем днём и запретил работать сфере ресторанного бизнеса после 23:00, но при этом разрешил работать кинотеатрам. Мы пошли легальным путём — сняли часть помещения Шадэ под деятельность летнего кинотеатра. Встречайте. Летний кинотеатр Вилюр им. Николая Тищенка приглашает на бесплатный просмотр документальных фильмов о клубной культуре, истории музыки».

Аналогічний допис з анонсом кіносеансу з’явився і на офіційній сторінці клубу «Шаде».

17 липня у міській раді Херсона відбулись дебати про можливість дозволу роботи нічних клубів після 23:00. Дебатам передували протести херсонських бізнесменів проти закриття. 12 липня Голова Херсонської ОДА у фейсбук попросив власників клубів не перекривати міст у Херсоні та розв’язати проблему шляхом перемовин та голосування.

Фото: Facebook Літній кінотеатр ім. Миколи Тищенко

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi