пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Для пакування органічного меду в Medusha використовують віск, якому надають різну форму за допомогою силіконових форм. Технологія пакування меду у віск походить з Ізраїлю.
Засновник компанії — Андрій Горбонос. Для виробництва меду закуповують продукт в учасників великої асоціації пасічників з різних регіонів України.
Одна з вимог до виробників меду — бджіл не можна підгодовувати цукром взимку. Перевага віддається меду акації, бо він найменш алергійний та придатний до довготривалого зберігання.
Для виготовлення натуральної тари віск заливають у спеціальні силіконові форми, які повторюють обриси сот, глечика, шишки-свічки або футбольного м’яча.
Тару можна використовувати повторно для меду, цукру, варення або зберігання речей.
Фото: Medusha
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi