Українська компанія Medusha розробила органічну воскову тару для меду - PostEat

пошук

Українська компанія Medusha розробила органічну воскову тару для меду
19-12-2019 0 2437


Для пакування органічного меду в Medusha використовують віск, якому надають різну форму за допомогою силіконових форм. Технологія пакування меду у віск походить з Ізраїлю.

Засновник компанії — Андрій Горбонос. Для виробництва меду закуповують продукт в учасників великої асоціації пасічників з різних регіонів України.

Одна з вимог до виробників меду — бджіл не можна підгодовувати цукром взимку. Перевага віддається меду акації, бо він найменш алергійний та придатний до довготривалого зберігання.

Для виготовлення натуральної тари віск заливають у спеціальні силіконові форми, які повторюють обриси сот, глечика, шишки-свічки або футбольного м’яча.

Тару можна використовувати повторно для меду, цукру, варення або зберігання речей.

Фото: Medusha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi